Hypnose 4 you    

Even voorstellen!

bert

Mijn naam is Bert van Ruitenbeek meervoudig gecertificeerd Internationaal Register Hypnotherapeut.
Ik ben werkzaam vanuit Hypnosecentrum Den Bosch, gevestigd in het Gezondheidscentrum "Lage Leun" in de wijk Engelen te Den Bosch.
Van oorsprong heb ik een achtergrond in coaching en management.
Gedurende mijn loopbaan heb ik veel ervaring opgedaan in coachingstrajecten en begeleiding van mensen. Mijn passie is het om mensen te helpen bij het oplossen van belemmeringen in hun dagelijks leven. In mijn leven heb ik veel geleerd over de psyche van de mens en de invloed van de psyche op het gedrag en het lichaam. Gaandeweg ontdekte ik hoe belangrijk het was om mijn mensen te overtuigen van de positieve effecten van een verandering in hun gedrag. Slechts als de mens zelf ook overtuigd is van de voordelen die samenhangen met een ander gedrag zal er op langere termijn een positieve verandering blijvend tot stand komen. Deze wetenschap heeft mij zeer geholpen om mensen het roer in hun leven te laten omgooien en zich op termijn een prettiger en gelukkiger mens te laten voelen.
Nu ik als hypnotherapeut actief ben, richt ik mijn passie op het behandelen van persoonlijke issues, belemmeringen, ongewenste overtuigingen, gewoontes en gedrag.
Via directe hypnose kunnen uw veranderwensen positief en direct blijvend worden ge-herprogrammeerd.
De toegevoegde waarde en het onderscheidend vermogen van een hypnosesessie bij mij, ligt in een grondig intake gesprek waarin er op een informele, prettige wijze met u wordt gesproken over het issue en mogelijke veranderwensen. Dit zorgt voor een goede basis en sfeer om een speciaal voor u gecreerde hypnosesessie perfect op uw wensen af te kunnen stemmen.
Maar hier houdt het niet op..... Na de sessie volgt er nog een nagesprek waarin aanvullende informatie en tips worden uitgewisseld om de hypnosesessie nog meer kracht bij te zetten en het uiteindelijke resultaat nog beter te garanderen.

Als u na de sessie nog vragen hebt kunt u gewoon even contact met mij opnemen want ook na de hypnosesessie blijft u nog steeds klant.
Uw wensen om een andere wending aan het leven te geven zijn voor mijn een bron van inspiratie en energie.
Ik vind het een eer om u daarin te mogen begeleiden.
Wellicht ontmoeten wij elkaar binnenkort?
Kies een keer voor uzelf en neem die beslissing nu!
Laat de kracht van hypnose uw leven voorgoed veranderen.

Certificeringen:

Whole Life Mastery Hypnosis - USA (Jeffrey A. Stephens)
Internationaal Register Hynotherapeut
Virtuele maaagband/hypnoband Consulent
The Swan-methodiek
Psychotraumatische hulpverlening

Missie

Als meervoudig gecertificeerde hypnotherapeut vind ik het een hele eer om u te mogen begeleiden in uw persoonlijke veranderwensen.
Door de toepassing van directe hypnose zijn grote veranderingen in uw dagelijks leven mogelijk.
Deze door u zo gewenste veranderingen vormen voor mij een onuitputtelijke bron van inspiratie en energie.
Het is dan ook mijn ultieme doel om samen met u, uw leven een compleet nieuwe wending te geven!

Volg mij via:

Certificeringen:

logo-register-hypnotherapeut jeffrey stephens
Internationaal Register Hypnotherapeut logo

© Hypnose 4 you.nlOsakastraat 3 3404 DR IJsselstein ‚Äčalgemene voorwaarden Stichting Hypnose smoke free HypnoseCentrum Nederland Hypnose Vereniging Nederland Nieuws